Studio

Onze ruime piercingstudio is voorzien om al je piercing wensen te kunnen vervullen. Alle juwelen en materiaal gaan door een (schoonmaken / ontsmetten / steriliseren) drie-fasen-procedure wat hygiëne verzekert op ziekenhuisniveau. We gebruiken uitsluitend ultrasoon-schoongemaakte en autoclaaf-gesteriliseerde titaniumjuwelen voor een nieuwe piercing. Verzorgingsproducten en gedetailleerde instructies zijn altijd inbegrepen. Onze piercers hebben een cursus eerste hulp gevolgd. Mocht je erover denken om een piercing te laten zetten, zorg er dan voor dat je goed uitgerust bent en dat je enkele uren op voorhand iets gegeten hebt.  De oorlel kan vanaf 12 jaar, kraakbeen van het oor kan vanaf 14 jaar, andere piercings vanaf 15 jaar.  Ben je jonger dan 16 jaar, dan moet één van je ouders aanwezig zijn om toestemming te geven. Wij werken op afspraak, een afspraak kan je telefonisch, via mail of facebook maken.

De piercers

team-member

Steve

Steve is in 2009 gestart aan zijn apprenticeship en werkt sinds 2012 in Roxy. Ondertussen is Steve eigenaar en zaakvoerder van Roxy. Hij heeft onze twee vrouwelijke piercers het vak geleerd. Steve houdt zich bezig met de dagdagelijkse leiding van Roxy.

team-member

Saskia

Saskia is bij ons beginnen werken als verkoopster in 2015 maar wou al snel aan haar apprenticeship beginnen, zij is in 2016 gestart aan haar opleiding en heeft deze afgewerkt in 2017.

team-member

Femke

Femke is in 2019 beginnen werken bij Roxy en onmiddellijk begonnen aan haar piercingopleiding door Steve. Ondertussen is zij een volwaardige piercer.

team-member

Thore

Thore is onze laatste aanwinst, hij is volop bezig het vak te leren van Steve.

Tattoo

Je kan bij Roxy ook terecht voor tattoos. Alle tattoos gebeuren op afspraak. Om zeker te zijn dat je vlot geholpen kan worden, stuur je best eerst een mailtje naar info@roxytattoo.be met een kleine beschrijving van wat je wil of een voorbeeld, en een moment wanneer je langs kan komen.